Bij wie kan u terecht?

ons team
 

Bij wie kan u terecht?

ons team
 

JUSTIA advocatenkantoor ontstond vanaf 1 januari 2016 uit het samengaan van het kantoor van Mr. Katrien Ceymeulen en Mr. Edgar Boydens.

Het kantoor biedt gepersonaliseerd juridisch advies en ondersteuning bij:

  • Zakelijke transacties en geschillen in de meeste takken van het nationaal recht
  • Familiale geschillen
  • Aannemingsrecht
  • Huurrecht
  • Burgerlijke aansprakelijkheid, verzekeringen en verkeersrecht
  • Administratieve procedures voor en tegen gemeentelijke en provinciale overheden
  • Alternatieve wijzen van geschillenbeslechting zoals bemiddeling in familiale, burgerlijke en handelszaken

Meer informatie hierover vindt u onder het luik “Specialisaties”

Ons team
Edgar Boydens

Edgar Boydens

Senior

Sinds 1978 ingeschreven aan de Brusselse balie, behandelt hij alle facetten van het personen en familierecht, burgerlijke aansprakelijkheid, deontologie en tuchtrecht.
Van 2004 tot 2006 was hij Stafhouder te Brussel en van 2011 tot 2014 Voorzitter van Orde van Vlaamse Balies.

Katrien Ceymeulen

Katrien Ceymeulen

Senior

Licentiaat in de rechten KU Leuven 2002, is vooral werkzaam in het aannemingsrecht, het verbintenissenrecht en het handelsrecht. Zij licht een bedrijf grondig door zodat een dossier kan worden behandeld overeenkomstig dezelfde filosofie als deze die door het bedrijf zelf wordt gehanteerd. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het verkeersrecht, het huurrecht en de invordering van facturen.

Maika De Spiegeleer

Maika De Spiegeleer

Advocaat

Studeerde in 1990 met onderscheiding af aan de KU Leuven. Als lid van de
Brusselse balie deed zij inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, handelsrecht, bouwrecht en
familierecht.

Marylisa Gonçalves Soares

Marylisa Gonçalves Soares

Advocaat

Studeerde in 2008 af aan de vrije Universiteit van Brussel. Zij is perfect tweetalig en gespecialiseerd in het burgerlijk recht, met een voorkeur voor personen- en familierecht. Bekwam in 2012 het certificaat van de Bijzondere Opleiding Jeugdrecht en is sinds 2016 erkend bemiddelaar in familiezaken.

Katleen Libens

Katleen Libens

Advocaat

Studeerde in 2007 af als Master in de rechten aan de KU Leuven en is sinds januari 2017 erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Ze behandelt hoofdzakelijk dossiers m.b.t. het aansprakelijkheidsrecht, handelsrecht en contractenrecht. Naast het recht zijn paarden haar grote passie en zij kan u dan ook bijstaan in allerhande problemen m.b.t. het hippisch recht.

Arhan Askarovitch-Egamberdiev

Arhan Askarovitch-Egamberdiev

Advocaat

Studeerde in 2014 af aan de Vrije Universiteit van Brussel met afstudeerrichting Strafrecht. In de praktijk legt hij zich dan ook hoofdzakelijk toe op straf- en strafprocesrecht. Hij verdedigt zowel beklaagden als slachtoffers en dit in beide landstalen. Tevens levert hij (Salduz) bijstand bij politioneel verdachtenverhoor.

Laure Verstraete

Laure Verstraete

Advocaat

Studeerde in 2015 af aan de KU Leuven met afstudeerrichtingen strafrecht en privaatrecht. Zij heeft een bijkomende opleiding internationaal privaatrecht gevolgd. Als lid van de Brusselse balie legt zij zich in de praktijk hoofdzakelijk toe op personen-, familierecht en strafrecht.

Baptiste Legast

Baptiste Legast

Advocaat

Studeerde in 2016 met onderscheiding af aan de Université Libre de Bruxelles met afstudeerrichting Familierecht. In de praktijk legt hij zich dan ook hoofdzakelijk toe op familierecht en strafrecht.

Marie-José Ameryckx

Marie-José Ameryckx

Administratief medewerker

Martine Feyaerts

Martine Feyaerts

Administratief medewerker

Deborah Dewulf

Deborah Dewulf

Administratief medewerker